A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) évtizedek óta elkötelezett híve és fő támogatója a természeti értékek védelmének, és egy fenntarthatóbb életforma kialakításának. Immár több mint egy évtizede, hogy ügynökségünk támogatásával meghirdeti a társadalmi felelősségvállalási programját, hogy tovább növelj a „zöld” ötletek számát a két cementgyár vonzáskörzetében.

A DDC a Zöld Megoldás-pályázat keretében a környezettudatos ötletek megvalósulását támogatják a Beremendi és Váci Cementgyár környezetében élők számára. A környezetvédelmi pályázat meghirdetése mind a vállalat, mind ügynökségünk esetében izgalmas időszak; a pályázat online- és sajtó kommunikációja évek óta kiemelt szerepet kap.

A 2021/22-es pályázat időszakban összesen 19 pályamunka érkezett be a baranyai és a váci régióból. Ügynökségünk a beérkező pályázatok adminisztrálásában és a Bizottsági döntő ülések lebonyolításában segíti az építőanyag-ipari vállalatot, valamint a projektátadókban is kiemelt szerepet vállalunk.

A DDC Zöld Megoldás-pályázat keretében az elmúlt évek során eddig összesen 53 projekt valósult meg mintegy 74 millió forintból. Az idén megvalósuló 7 pályázattal pedig tovább növelik a támogatottak számát.