Szakmabeli vagy PR/kommunikáció/marketing pályára készülő vagy és szívesen fejlesztenéd magad? Szívesen olvasnál valami szakmait, de nem tudod, mi legyen az? Érdekelnek a gyakorlatorientált írások? Ha a fentiekre igen a válasz, akkor mindenképp ajánljuk számodra alapítónk és egyben ügyvezetőnk, Ferling József 2017-ben kiadott könyvét, A Nagy PR Receptkönyvet. Ügynökségünk idén ünnepli a szakmai műhely alapításának 30. évfordulóját, melynek alkalmából online elérhetővé tettük A Nagy PR Receptkönyvet az érdeklődők számára.

A könyv rendhagyó módon mutatja be, hogyan működik a kommunikáció a gyakorlatban. A könyv 100 különböző projektet, esettanulmányt, illetve megoldást mutat be mindennapos gyakorlatok mentén.

Korábban már különböző oktatási intézmények, valamint szövetségek számára is elérhetővé tettük a könyvet annak reményében, hogy ügynökségünk hozzájárul munkájuk végzéséhez egy különleges ajándék formájában. Az oktatási intézmények közül első körben a Pécsi Tudományegyetem különböző tanszékei és karai, a Debreceni Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a csíkszeredai Sapientia Egyetem, a kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki Egyetem, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, szövetségek közül pedig a Magyar PR Szövetség, a Magyar Marketing Szövetség, a Somogy Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a BNI Magyarország számára biztosítottuk a díjmentes hozzáférést A Nagy PR Receptkönyvhöz.

Reméljük, hogy ezen gesztusunkkal, valamint sokéves tapasztalatunkkal hozzájárulhatunk a szakmabeliek és az érdeklődők ismereteinek színesítéséhez, gazdagításához.

A könyv weboldalunk láblécében vagy az alábbi linken is elérhető: https://www.ferling.hu/nagy-pr-receptkonyv.pdf