A Nagyerdei Kultúrpark újdonsült főtámogatójaként, a Trans-Spednek köszönhetően új játékelemmel bővült a vidámpark: állandó élményelemként tér vissza a nagy sikerű raklaplabirintus.

Egy átlagember számára a raklapoknak nincs jelentőségük, pedig a logisztikai folyamatok alapvető eszközei a mozgatás, tárolás, szállítás során. A logisztika, az ellátási láncok folytonosságának biztosítása pedig rendkívül fontos feladat, hiszen nélküle nem kerül áru a boltok polcaira, vagy a gyógyszertárakba sem jutnának el az egészségügyi termékek. A Trans-Sped küldetésének tekinti, hogy minél szélesebb körben megismertesse a logisztikai szakmát, és a legapróbbakhoz is közelebb hozza játékos formában. A raklaplabirintus a logisztika egyik legalapvetőbb eleméből épül fel, és szimbolikusan a sofőrök, fuvarszervezők és raktárosok munkájára utal - mondta el Fülöp Levente, a labirintust átadó Trans-Sped Kft. digitális fejlesztési igazgatója.

Ügynökségünk már több éve támogatja a Trans-Sped kommunikációját, 2021. júliusától pedig kibővült feladatkörben segítjük az ottani kollégák munkáját. A raklaplabirintus átadóhoz kapcsolódó szövegalkotási, valamint a sajtómegjelenések menedzselésének feladatait láttuk el.