Új ügyféllel és új szektorral bővült PR-ügynökségünk portfóliója. A követeléskezeléssel és –behajtással foglalkozó Szeráf Pannónia Kft. hirdetési kampányait menedzseljük.

A tatai központú Szeráf Pannónia Kft. célja, hogy fokozza ügyfelei pénzügyi biztonságát és stabillá tegye a likviditásukat. Az általuk nyújtott szolgáltatás háromszintű. Szerződéskötés előtt ellenőrzik ügyfeleik potenciális új partnereit, hogy figyelmeztessenek a nemfizetés veszélyére. Számlafigyelési megoldásukkal pedig nyomon követik a kibocsátott számlákat, majd nem hagyják, hogy a másik fél megfeledkezzen a közelgő vagy éppen lejárt fizetési határidőkről.

Elismert és lejárt tartozások esetén pedig a Szeráf Pannónia követeléskezelési szolgáltatása nyújt segítséget a partner cégeknek és vállalkozásuknak. A cél, hogy hatékonyan, személyes megkereséssel és kompromisszumos megoldásokkal elérjék a lejárt számlák kiegyenlítését, de szükség esetén jogi eszközöket is alkalmaznak az ügyfeleik érdekében.

PR ügynökségünk munkatársai a Szeráf Pannónia Google Ads kampányát tervezték meg és koordinálják. A feladat kihívást jelent, hiszen egy meglehetősen szűk célcsoportot – a követeléskezelési szolgáltatások iránt érdeklődő vállalati döntéshozókat és pénzügyi vezetőket – kell lehetőség szerint az egész ország területén elérni és megszólítani.