Téged keresünk, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol kamatoztathatod az iskolában tanultakat, ahol szakmailag fejlődhetsz, valamint ahol egy fiatalos, barátságos csapat tagja lehetsz. 1991 óta működő pécsi ügynökségre keresünk valódi szakmai kihívásokra nyitott munkatársat.

Munkánk lényege az üzenet, a sztori és a látványosság egységének megteremtése. Ötletek születnek, PR és marketing programok, kreatív és webes megoldások készülnek nálunk. Feladatunk, hogy partnereink számára növekvő ismertséget, támogató környezetet és értékeikkel azonosuló belső közvéleményt tudjunk biztosítani. Munkánk eredménye a jó hírnév, az átláthatóság és a növekvő piaci érték.
 

Mik lesznek a feladataid?

Mit kínálunk neked?

Milyen kompetenciák szükségesek a munkakör betöltéséhez?

Értékeljük, ha rendelkezel az alábbiakkal:

Jelentkezés módja:
Felvételi rendszerünk többkörös. Első körben az info@ferling.hu-ra várjuk szakmai önéletrajzodat. Ezt követően küldünk egy próba feladatsort, hogy felmérjük, milyen szintű képességekkel rendelkezel. Sikeres teljesítés esetén meghívunk egy kávéra, amely mellett személyesen is megismerkedhetünk egymással. Előfordulhat, hogy ennek során nyelvtudást is tesztelünk.
 

Misszióink, értékeink
Missziónk, hogy egymás megértésén alapuló párbeszéd alakuljon ki a gazdaságban a legkülönbözőbb piaci szereplők - munkáltatók és munkavállalók, vevők és eladók, szolgáltatók és beszállítók - között. Hisszük, hogy ezáltal kevesebb konfliktus, több öröm, és jobb üzleti teljesítmény vesz majd mindenkit körül.
 

Miért érdemes csatlakoznod hozzánk?
Mindannyian jófejek vagyunk, de nem hagyjuk, hogy a lazaság a lelkiismeretesség rovására menjen. A kreativitás és a kötött munkavégzés között megtaláljuk az egyensúlyt, így kiszámíthatóak és pontosak vagyunk, de sportversenyeken, borkóstolókon, galéria megnyitókon, konferenciákon és kávézókban legalább annyi időt töltünk, mint az ügynökség falai között. Heti jelentésekkel, csapatépítő programokkal, megannyi fejlődési lehetőséggel várunk – legyél egy közülünk Te is és tarts velünk!