Nem mindennapi beiskolázást segítő programsorozatot rendezett meg a Pécsi Tudományegyetem, ráadásul online: a leendő hallgatók egy ötnapos programkavalkád alatt ízelítőt kaphattak abból, milyen is az egyetemi életérzés Pécsen, miért érdemes a PTE-t választani.

172 programmal, 280 előadóval várták január 25-e és 29-e között az érdeklődőket – nem csak a fiatalokat, középiskolásokat, egyetemistákat, hanem szüleiket és az oktatókat is –, akik összesen több mint hatezren látogattak el a virtuális fesztre. Legnépszerűbb programjaink közé a Beck Zolival és Tibi atyával történt beszélgetés, a „Kis esti mozi”, Dj Nash K bulija, valamint a csoki- és borkóstolás tartozott.

Ahogy egy lelkes résztvevő fogalmazott: „A PTE kultúrfeszt véleményem szerint egy remek kezdeményezés. Úgy gondolom, hogy kiváló program és rendszeresíteni kellene. Szívből remélem, hogy lesz még ilyen, és azt is, hogy minél több ember értesül erről a zseniális fesztiválról.”

Ügynökségünk a webdizájn és weboldal elkészítésében, az esemény közösségi média menedzsmentjében és általános népszerűsítésében, valamint a lebonyolítás felügyeletében és az utókommunikációban vállalt szerepet.