A 2021-es év elején ügynökségünk több kategóriában is pályázott a Magyar Multi Program Iparfejlesztési Közalapítvány pályázati keretein belül szakértő szolgáltató címre – ezzel kapcsolatos sikerünkről számolunk most be.

A programra elismert, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakértői szolgáltatók jelentkezését várták. Minősítési igényünk elektronikus úton került benyújtásra, majd egy előre meghatározott szempontrendszer alapján került elbírálásra. A pályázható kategóriák közül a marketing márka- és arculatépítés, ezen belül 2/a marketing tanácsadás és márkaépítés, 2/c arculattervezés és grafika, valamint 2/d kommunikációs terv elkészítésében szerezett ügynökségünk szakértő szolgáltató akkreditációt.

A minősített szakértői rendszer célja, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások elismert szakértőktől kaphassanak segítséget további fejlődésükhöz, működésük átalakításához. A Magyar Multi Program ezen vállalkozások számára elérhető pályázati forrás, melyből növekedésüket erősíthetik különféle szervezetfejelsztést, marketinget és termékfejlesztést támogató szolgáltatások igénybevételével, amelyeket az akkreditált szakértőknél vehetnek igénybe.

Az elismert, Minősítési Tanúsítványt szerzett szakértői szolgáltatók az elbírálás után egy nyilvános honlapon kerülnek közzétételre, ahol a kedvezményezett kkv-k informálódhatnak, valamint ajánlásokat és értékeléseket is tehetnek a szakértői szolgáltatás befejezését követően.

A FERLING Kft. számos marketingkommunikációs szakértői igényt ki tud elégíteni a Magyar Multi Programban és más hasonló fejlesztési pályázatokon támogatást nyert vállalkozások számára, így ajánljuk figyelmébe adatlapunkat, mely a következő linken megtekinthető: https://mmp.ifka.hu/szakertoi-portal/hu/companies/item/219 

Érdemes partnereink számára is pályázni a MMP-ban? Igen! Ennek menetéről bővebben itt olvashat: https://mmp.ifka.hu/hu/page/palyazoi-fooldal