Energikus lendülettel folytatjuk az együttműködést a napelemes szektorban tevékenykedő Energiatakarékkal.

Az Energiatakarék a napelemek forgalmazásában és telepítésében évtizedes tapasztalattal rendelkező, hazai tulajdonú kisvállalkozás. Értékesítői hálózatuk az egész országot lefedve minőségi szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Egyedi vonzerejük a személyre és helyszínre szabott nagyon részletes tervezésben és szemléletes, háromdimenziós modellezésben rejlik, amely megkönnyíti az ügyfelek számára a döntéshozatalt.

A vállalattal év elején kezdődött meg PR ügynökségünk együttműködése. Hosszas együttgondolkodás eredményeképpen megszületett egy adatvezérelt marketingstratégia és aktivitási terv. Most lehetőségünk nyílik az ebben megfogalmazott elképzeléseket valóra váltani és még átfogóbban megismerni a napelemes piacot.

Hosszú távra tervezett együttműködésünk keretében a PR csapatunk az átfogó sajtókommunikációban, a tartalommenedzsmentben és a közösségi média jelenlét folyamatos biztosításában segít. Emellett kezeljük a vállalat hirdetési kampányait, hírlevelet és a beérkező érdeklődéstől a szerződéskötésig vezető vásárlási utak, az ún. customer journey-k egyes állomásait.

Célunk az Energiatakarék ismertségének növelése és szakértői pozíciójának megerősítése, ezzel párhuzamosan pedig az értékesítés segítése.