Nem mindennapi beiskolázást segítő programsorozatot rendezett meg a Pécsi Tudományegyetem, ráadásul online: a leendő hallgatók egy ötnapos programkavalkád alatt ízelítőt kaphattak abból, milyen is az egyetemi életérzés Pécsen, miért érdemes a PTE-t választani.

172 programmal, 280 előadóval várták január 25-e és 29-e között az érdeklődőket – nem csak a fiatalokat, középiskolásokat, egyetemistákat, hanem szüleiket és az oktatókat is –, akik naponta több ezren látogattak el a virtuális fesztre.

Igazi különlegességeket kínáltak a szervezők: voltak kulturális és tájékoztató előadások, szakmai események, kerekasztal-beszélgetések „a PTE arcaival”, podcast-beszélgetések, ahol bárki elmondhatta véleményét, de szerveztek gasztronómiai programokat, nyereményjátékokat, szülői fórumot, és persze bulikat és koncerteket is – szigorúan online.

Ügynökségünk a webdizájn és weboldal elkészítésében, az esemény közösségi média menedzsmentjében és általános népszerűsítésében, valamint a lebonyolítás felügyeletében és az utókommunikációban vállalt szerepet.