Fókuszban a megújuló energia: PR ügynökségünk legújabb partnere a napelemes rendszerek értékesítésével foglalkozó Energiatakarék.

A megújuló energiaforrások hozzáférhetőségének és népszerűségének növekedésével párhuzamosan Magyarországon is egyre szélesebb körben terjednek az otthoni napelemes rendszerek. Ezekkel az egyszerűen telepíthető és ma már megfizethető technológiákkal elérhető vagy megközelíthető az energetikai önellátás – feltéve, hogy gondosan, a meglévő és jelenlegi igényeket is tekintetbe véve tervezik meg őket.

PR ügynökségünk legújabb partnere, az Energiatakarék ezen a területen nyújt különlegeset. A hozzájuk forduló ügyfeleknek rendkívül alapos és igényes terveket tesznek le az asztalra, amelyek minden felmerülő költséget és eljárási díjat tartalmaznak és az energiaigények változásaival is kalkulálnak. A szerződés megkötése után így garantáltan nem ér már meglepetés senkit.

Az együttműködés keretében adatvezérelt marketingre fókuszáló stratégiát és akciótervet állítunk össze, ami az értékesítés volumenének növeléséhez szükséges legfontosabb lépéseket tartalmazza. Méghozzá rövid határidővel, hogy az Energiatakarék kiaknázhassa a jogszabályok változása miatt várhatóan megélénkülő piaci keresletet. Alapos elemzéseket követően kidolgozzuk a potenciális vevőket megszemélyesítő buyer personákat és a vásárlásig vezető ún. customer journey-t. A készülő anyag része a Facebook és a Google hirdetések gyakorlatilag startra kész kidolgozása is.