PR ügynökségünkhöz felvételt nyerő gyakornokaink bepillanthatnak a kulisszák mögé egy folyamatosan fejlődő, keresett területen és a PR-es csapat részeként is kipróbálhatják magukat, megalapozva ezzel pályafutásukat.

Ügynökségünk már két évtizede jelen van hallgatói gyakorlati helyként a Pécsi Tudományegyetem több karán. Már több éve bevett gyakorlat, hogy a próbafeladatok sikeres abszolválása után a legjobbak néhány hétre vagy hónapra a FERLING Kft. teljes értékű munkatársaivá válnak. A gyakornokokat különböző munkacsoportokba osztjuk be, ezáltal nagyobb rálátást nyernek a teamek projektjeire, melyek eltérő nehézségűek és komplexitásúak.

Célunk, hogy a gyakornoki program teljesítésének végére olyan tudással és tapasztalattal rendelkezzenek a hallgatók, mellyel érvényesülni tudnak a munka világában. Ugyanakkor, általuk a program során mi is visszajelzést kapunk működésünkről. Jelenleg három tehetséges gyakornok segíti munkánkat a Közgazdaságtudományi Karról, akik a koronavírus okozta megváltozott helyzet ellenére is gördülékenyen veszik az akadályokat.