Az RTL Klub Reggeli című műsorában mutathattuk be, miért egészséges a bárányhús fogyasztása, milyen pozitív hatásai vannak az ágazatnak a gazdaságra, és a legfontosabb, hogy hogyan lehet belőle igazán ínycsiklandó fogást készíteni.

A bárány- és juhhús fogyasztásának népszerűsítését célzó kampányunk harmadik, záró évében még további aktivitások várhatóak.

A következő nagy lépés, az augusztus 7-8-án megrendezésre kerülő III. Bárány Napok! Országszerte több étterem fog ez alkalomból egyedi ajánlattal készülni, melyben a bárányhúsé lesz a főszerep. Ahhoz, hogy egy étterem részt vehessen, nincs más teendő, csupán jelentkezni kell a baranynapok@ferling.hu e-mail címen.

A program keretében egészen 2020 végéig azon dolgozunk, hogy minél több ember ismerje, és szeresse meg ezt a különleges, finom és egészséges húsféleséget.