Baranya megye befektetésösztönzési stratégiájának és akciótervének elkészítésében vállalt szerepet PR-ügynökségünk. Az MSB Zrt.-vel együttműködésben készülő anyag célja a helyi gazdaság fellendítése.

Az úgynevezett Baranya Paktum projekt befektetésösztönzési programelemét a gazdaság élénkítése, új beruházások ösztönzése és munkahelyek létrehozása céljából indította a megyei önkormányzat. Első lépésként a megye 13 – megyeszékhelyen kívüli – városát érintő, részletes adatgyűjtés és felmérés készül. Összegyűjtve azokat a meglévő adottságokat, amelyek a potenciális befektetők számára érdekesek lehetnek. Ezekre az információkra alapozva, a rendelkezésre álló eszközök alkalmazását továbbgondolva áll össze a megye befektetésösztönzési stratégiája, majd a dokumentumban lefektetett célok megvalósítását támogató akcióterv.

A stratégia mellett az érintett településekről gazdasági-vállalkozói fókuszú szöveges bemutatkozó anyag, prezentáció és rövid imázsfilm készül. Az üzleti partnerkeresés előmozdítása érdekében részletes cégadatbázist adunk át a polgármestereknek.

A projektet PR-ügynökségünk az MSB Zrt.-vel közösen, konzorciumi együttműködésben valósítja meg. Legfontosabb feladatunk a kommunikációs célú anyagok: a stratégia kivonatai és a településbemutatók elkészítése, valamint többszöri frissítése lesz.