Tucatnyinál több településen rendezvények százait szervezi PR-ügynökségünk a következő másfél évben egy európai uniós projekt részeként.

Komló és 17 környező település a Mecsek festői völgyeiben – köztük Szászvár, Hosszúhetény, Magyarszék, a fürdőjéről ismert Magyarhertelend és a hegyháti járás kisebb falvai – közösen nyertek jelentős európai uniós forrásokat közösségépítő programok lebonyolítására. Az EFOP projekt kommunikációs és rendezvényszervezési feladatait a kiírt pályázaton PR-ügynökségünk nyerte el.

A projekt fókuszában elsősorban az egészségmegőrzéssel, a sportolással, valamint a térségre jellemző etnikai és kulturális sokszínűséggel kapcsolatos programok vannak. Lesz például közlekedésbiztonsági témájú gyereknap, a helyi nemzetiségek ételeit felvonultató gasztronómiai fesztivál és országúti kerékpáros verseny is. Emellett számos kisebb léptékű program is, például ismeretterjesztő előadások, egészségügyi szűrések és a különböző korosztályok részére közös sportolási alkalmak.

PR-ügynökségünk feladata az érintett önkormányzatokkal együttműködve az egyes események megszervezése, a gondoskodás a fellépő előadókról és a szükséges kellékekről. Elkészítjük a megfelelő grafikai anyagokat és ellátjuk a szakszerű dokumentáláshoz szükséges adminisztrációhoz teendőket. A projekt 2020 végéig tart majd.




Kapcsolodó hírek