PR ügynökségünk kapott megbízást a Modern Városok Program érdi fejlesztéseinek teljes körű kommunikációjára.

A Modern Városok Program magyar állami forrásokból finanszírozott infrastruktúra-fejlesztési projekt, amely a legnagyobb hazai települések többségét érinti különböző mértékben. Pest megye legnagyobb városában, Érden, elsősorban a belterületi úthálózat javítására és bővítésére fókuszálnak a beruházások során. A kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátására PR ügynökségünk kapott megbízást. Nem ez az első alkalom, hogy Érden dolgozhatunk: néhány évvel korábban mi feleltünk a helyi csatornahálózat-fejlesztésnek – az ország egyik legnagyobb ilyen típusú projektjének – a kommunikációjáért is.

A közel hetvenezres lakosságú nagyváros számos pontján bukkannak fel a munkagépek tavasztól kezdve, vagyis a helyiek nagy arányban fognak találkozni a munkálatokkal. Ezért gondosan megtervezett és felépített kommunikációs kampányra lesz szükség, amelynek kettős célja van. Egyrészt bemutatni a tervezett fejlesztéseket és azok várható előnyeit, másrészt naprakészen informálni az érintetteket az építkezések helyszíneiről, közlekedési és egyéb fennakadásokról.

A kommunikáció online és offline csatornákon folyik majd párhuzamosan. Készítünk weboldalt, sajtóanyagokat, kiadványokat, szervezünk lakossági fórumot és más nyilvános rendezvényeket is, emellett pedig online ügyfélszolgálatot is működtetünk a lakossági kérdések és panaszok kezelésére. A projekt a tervek szerint az év végével zárul.




Kapcsolodó hírek