PR-ügynökségünk szakmai ajánlata nyert a Hauni Hungaria Gépgyártó Kft. 2020-as kommunikációs tenderén.

Folytatódik PR ügynökségünk és Baranya legnagyobb iparvállalatának 2017-ben kezdődött együttműködése, miután a Hauni Hungaria 2020-ban is minket választott kommunikációs partnerének. A részletes szakmai elemeket is tartalmazó tender elbírálása után egy éves, opcionálisan újabb egy évvel meghosszabbítható szerződést írtunk alá a Haunival.

Az egyedi gépgyártás nemzetközi élvonalába tartozó nagyvállalattal három évvel ezelőtt indult az együttműködés. Az employer brandingre fókuszáló kampány számos egyedi elemet vitt a Hauni kommunikációjába – például az üzemben használt vagy gyártott alkatrészek jelentek meg a kreatívokon és a kollégák képei tették hitelesebbé az üzeneteket.

Tavaly a vállalat 25. születésnapjának köszönhetően zártunk eseménydús évet. Elkészült többek között egy exkluzív kivitelű emlékkiadvány és megrendeztük az év legnagyobb pécsi sporteseményét, a 25 km-es Hauni futóversenyt.

PR-ügynökségünk munkáját a 2018-ban elvégzett majd tavaly megismételt reprezentatív közvélemény-kutatás adatai igazolják: érzékelhetően nőtt a Hauni ismertsége és nagyobb arányban kapcsolnak pozitív üzeneteket a céghez a megkérdezettek.

A közösen kitűzött cél a továbbiakban is a Hauni hírnevének erősítése és a kivívott társadalmi-kommunikációs pozíciók további javítása, elsősorban Pécsett és a megyében.