Portfóliónk újabb figyelemreméltó ügyféllel gazdagodott; idén ünnepli 30 éves fennállását a térség egyik legnagyobb, szakmailag kiemelkedő könyvelőirodája, az SHS Kft. Kommunikációs- és jubileumi aktivitásaik lebonyolításában cégünk lesz a segítségükre!

A pécsi és mágocsi központú könyveléssel, bérszámfejtéssel és adótanácsadással foglalkozó családi vállalkozás tapasztalt, szakértői csapatával támogatja ügyfeleit. „Több, mint könyvelés” szlogenjük igazán találó, hiszen állandó képzésük által folyamatosan megfelelnek a piaci elvárásoknak, amelynek révén egyedi megoldásokkal élnek speciális esetekben, így maradéktalanul kielégítik ügyfeleik igényeit. Mindezek mellett pedig az évfordulóhoz méltón szeretnék megünnepelni partnereikkel és munkatársaikkal e neves alkalmat. 

PR együttműködésünk fókuszpontja a jubileumi események mellett a brand- és imázsépítés, valamint a külső - és belső kommunikációjuk erősítse és a szolgáltatásaik népszerűsítése, amelyben szakértő csapatunk áll rendelkezésükre.