Nagyszabású gyerekfesztivállal indította a nyári szünetet a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület. Az Érd melletti lovasparkban több száz család fordult meg a programokon.

PR-ügynökségünk aktív szerepet vállalat az első simonpusztai Nyárköszöntő Gyermekfesztivál megszervezésében és lebonyolításában. Az egész napos, ingyenes programsorozat a lovaglás és a nemzeti hagyományok köré szerveződött, felelevenítve a lótartáshoz szervesen kapcsolódó katonai tradíciókat is.

A lovaspark fő gyakorlóterén egész nap egymást váltották a fellépők: díjugratás, lovasíjászat, küzdősport-bemutató, huszár hagyományőrzők műsora, a Honvédség díszelgő alakulata és a Nemzeti Lovas Színház rövid zenés egyvelege szerepelt a programban. A Honvédelmi Sportszövetség egy szárazföldi evezősgéppel, a tűzoltóság emelőkosaras autóval, az Egyesület lovaglási lehetőséggel, a honvédség pedig hatástalanított fegyverek bemutatójával mutatkozott be a fesztivál közönségének. A legnagyobb sikert a záróprogram: a Nemzeti Lovas Színház Mátyás, az igazságos című zenés, történelmi darabja hozta, több mint félszáz lovas szereplővel a színpadon.

Munkatársaink feladata volt a fesztivál fellépőinek és kisegítő személyzetének szervezése és koordinálása az esemény előtti hetekben és a helyszínen is. Emellett PR-ügynökségünk gondoskodott a promóciós kampány grafikai anyagairól és a rendezvény sajtókommunikációjáról is.




Kapcsolodó hírek