PR-ügynökségünk segítségével teljes arculatát megújítja hazánk vezető lakossági műholdas internetszolgáltatója, a Vannet. Az utolsó lépés az új weboldal élesítése.

A pécsi székhelyű, de az egész országot lefedő ügyfélkörrel rendelkező Vannet Magyarország egyetlen, ténylegesen 100%-os lefedettségű internetszolgáltatója. PR-ügynökségünk sokoldalú szolgáltatásokat nyújt a társaságnak, beleértve a sajtókapcsolatok kezelését, a médiakommunikációt, PPC-hirdetéseket és grafikai feladatokat. A feladatunk része volt a vállalat teljes arculati megújítása is.

A munka tavaly a logó és a színvilág megújításával kezdődött. A domináns lilára markáns és figyelemfelkeltő jellege miatt azért is esett a választás, mert a telekommunikációs szektorbéli versenytársak még nem használják, így erős megkülönböztető jelleggel bír. Az arculati elemek elkészítése után a honlap teljes újratervezése következett. A struktúrájában, tartalmában és színvilágában is teljesen felfrissített portál kialakításakor a logikus elrendezés és a könnyű kezelhetőség volt a legfontosabb szempont. Mivel a Vannet számára ez jelenti az elsődleges értékesítési csatornát, ezért minden részlettel kapcsolatban gondos mérlegelés előzte meg a végső döntést.

Az új honlap március utolsó napjaiban élesedett, párhuzamosan a Vannet új szerkezetű, a korábbinál kedvezőbb feltételeket tartalmazó díjcsomagjaival. Ez a két tényező adja az alapját PR-ügynökségünk új, tavaszi kampányának.




Kapcsolodó hírek