Kicsik és nagyok együtt látogattak el a Duna-Dráva Cement Kft. beremendi nyílt napjára.

Egyik kiemelkedő partnerünk, a Duna-Dráva Cement Kft. minden évben hagyományszerűen megrendezi gyár- és bányalátogatással egybekötött nyílt napját. Szeptember 21-én a Beremendi Gyár kapui nyíltak meg az érdeklődők számára, és rekord létszámú látogató (több száz fő) részvételével egy igazán felhőtlen nap lebonyolításában vettünk részt.

Az óvodás korosztálytól kezdve a környéken tanuló iskolás osztályokon át, a gyár már egykori, nyugdíjas dolgozói is ellátogattak Beremendre. Volt, aki csoporttal, volt, aki családdal érkezett a DDC nyílt napjára.

Történetekből nem volt hiány, mindenkinek volt mit mesélnie a nap végére -  kinek nosztalgiát és jóleső mosolyokat eredményezett a látogatás - kinek pedig új kalandot és ismereteket.

A résztvevők először egy rövid prezentációt hallgattak meg a Duna-Dráva Cement Kft. fenntarthatósági és zöld tevékenységeiről: az elmúlt időszak többlépcsős modernizációjának köszönhetően a gyár a régió egyik legtudatosabban működő és gondolkodó nagyvállalata lett.  Minimálisra csökkentette a szállópor kibocsátását; különböző, a környezetvédelem fontosságára felhívó programokat hirdet meg; katalizátorává vált a környék zöld-programjainak és fejlesztéseinek, továbbá részt vesz az általános- és középiskolások tehetséggondozásában is.

A látogatás második - és egyben legjobban várt - programja a kisvonatos gyár-túra volt, ahol a DDC vezetőinek köszönhetően interaktív és mozgalmas körutat tehettek meg a nyílt nap vendégei, a telephely egészét és a közeli bányát is megismerve.

A tartalmas program végeztével minden látogatót helyi termelők frissítő szörpjeivel és kürtős kaláccsal vendégeltek meg a gyár dolgozói. A legkisebbek ugráló várban és játszósarokban lazíthattak, a nagyobbakat pedig a betonfelhasználás lehetőségeit és a gyár történetét bemutató kiállítással várták.

Ügynökségünk hosszú idő óta komplex kommunikációs szolgáltatást nyújt a Duna-Dráva Cement Kft.-nek, a nyílt napokat évről évre a sajtó- és social media kommunikáció eszközeivel támogatjuk, részt veszünk a rendezvény szervezésében illetve annak sikeres lebonyolításában is.




Kapcsolodó hírek