Rendezvényeken mutatta be a háromdimenziós nyomtatást partnerünk, a Pécsi Tudományegyetem. A programok sikeréhez pr-ügynökségünk is hozzájárult.

Két helyszínen is találkozhattak a látogatók a 3D technológia forradalmian új lehetőségeivel és különböző felhasználási területeivel. Az Árkádban megrendezett PTE Road Show-n, a Pécsi Tudományegyetem 3D Kutatóközpontjának standjához érkező vendégek szemügyre vehették a folyamatosan működő 3D nyomtatót, valamint ezzel a technológiával előállított gyógyászati eszközöket, dísztárgyakat és játékokat. Pr-ügynökségünk csapatától érdekes részleteket tudhattak meg a projektről és az eszközről egyaránt. Emellett a kíváncsiskodók nyereményjátékban is részt vehettek: egy rövid kvíz kitöltése után a szerencsések 3D nyomtatóval készült tárgyakat vihettek haza.

A Zsolnay-negyedben megrendezett Csokoládé Karneválon a különleges édességek tőszomszédságában szemléltettük a 3D nyomtató sokoldalúságát, megmutatva az élelmiszeripari és a művészeti alkalmazás lehetőségeit. A PTE Művészeti Karának hallgatóinak alkotásait is megtekinthették a vendégek. A fiatal művészek 3D technológiával készítették el különleges csokoládécsempék öntőformáját, amiket a helyszínen ki is lehetett festeni. A nyomtatott „bonbonokat” pedig pr-ügynökségünk munkatársainak segítségével ki is sorsoltuk a vendégek között.