Rekordszámú látogató volt kíváncsi a Duna-Dráva Cement Kft. Váci Gyárára szeptember 8-án, ahol a cementgyártás folyamatával ismerkedhettek meg a hagyományos nyílt nap keretében.

 A program során az érdeklődők interaktív módon ismerkedhettek meg a cementgyártás folyamatával, de betekintést nyerhettek a gyár környezetvédelmi beruházásának kulisszái mögé is. A programsorozat hatalmas sikert aratott, minden korcsoport számára tartogatott valami izgalmas látnivalót a rendezvény. Az érdeklődök számtalan szórakozási és ismeretszerzési lehetőséggel találkoztak, többek között részt vehettek egy olyan előadáson is, amely a 2016-ban elindított modernizációs beruházást mutatta be, majd kisvonattal folytatták útjukat a gyár kulisszái mögé.

A gyár és bányalátogatások során megszerzett tudásukat játékos feladványokon keresztül értékes ajándékkal jutalmazta a vállalat. Természetesen a DDC a nyílt nap során a családosokra is gondolt, számukra rengeteg családbarát program nyújtott szórakozási lehetőséget.

A nyílt nap népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a meghirdetést követő rövid időn belül minden szabad hely elkelt.

Ügynökségünk a rendezvény előkészületeiben aktívan részt vett az online- és sajtókommunikáció szervezésében, Facebook kampányok menedzselésében és produkciós munkákban. A rendezvény napján a helyszínen segítettük a sikeres megvalósítást.




Kapcsolodó hírek