Kaposvár belvárosába költöznek a somogyi erdők és még a csillagokat is lehozzuk az égről. Elindult pr-ügynökségünk együttműködése a SEFAG Zrt.-vel.

A somogyi állami erdőket felügyelő SEFAG Zrt. pr-ügynökségünk régi, rendszeresen visszatérő ügyfele. A vállalat a hagyományos erdészeti tevékenységek mellett több izgalmas idegenforgalmi attrakcióval is rendelkezik. Ezek népszerűsítése és látogatottságuk növelése lesz pr-ügynökségünk feladata a következő egy évben.

A kampány három fő létesítmény köré szerveződik: a háromcsillagos erdei szálloda, a Hotel Kardosfa, a közvetlen közelében található, európai hírű Zselici Csillagpark és az ősszel megnyíló kaposvári Erdők Háza Látogatóközpont. Utóbbi egy interaktív elemekből összeállított kiállítás és játszóház egyben, ahová elsősorban az óvodás-iskolás gyerekeket várják szüleikkel és tanáraikkal együtt, hogy szórakozva fedezhessék fel az erdők élővilágát és a SEFAG tevékenységét.

Ennél is érdekesebb a Csillagpark. A védett zselici erdők a fényszennyezés által legkevésbé érintett európai térségek közé tartoznak, így egyedülálló lehetőséget kínálnak az égbolt megfigyelésére. Profi csillagászati távcső, éjszakai csillagnéző túrák és meteoritkiállítás is várja a betérő érdeklődőket.

A következő egy évben pr-ügynökségünk újratervezi a somogyiturizmus.hu weboldalt, tartalmilag és arculatilag felfrissíti a SEFAG kiadványait és megreformálja a cég közösségimédia-jelenlétét. Feladatunk emellett internetes és nyomtatott hirdetések készítése, rendezvényszervezés és vendégvonzó turisztikai csomagok összeállítása is, vagyis egy igazán sokoldalú, többcsatornás kampányért felelünk.