A Duna-Dráva Cement Kft. 2016. szeptember 20-án a Váci, szeptember 27-én pedig a Beremendi Cementgyárban tartott családi nyílt napot. Mindkét rendezvényt hatalmas érdeklődés övezte, összesen több mint 400 ember volt kíváncsi a DDC cementgyártási technológiájára, valamint a kőfejtő bányákra.

A mostani nyílt nap szélesebbre tárta a gyár kapuit, mint a DDC életében eddig megrendezett hasonló események. A komplex eseménysorozat keretében fiatalok és idősek a rövid prezentációban hallottakat a későbbiekben saját szemükkel is megtapasztalhatták, a gyár- és bányalátogatások során végigkövethették a cementgyártás folyamatát. A bányalátogatásokon részt vett látogatók testközelből vizsgálhatták meg a kitermelést és a szállítást végző nagy gépeket, illetve annyi kristályos megjelenésű kalcitot vihettek haza magukkal, amennyit elbírtak.

A vendégek érdekes, olykor mókás feladványokon keresztül adhattak számot a gyárlátogatás során szerzett ismereteikről, amelyet ajándékkal jutalmazott a DDC. A legkisebbeket mesemondás, szelektív hulladékgyűjtős játék, ugráló vár és sok egyéb színes program szórakoztatta.

Pr-ügynökségünk a nyílt nap előkészületeitől egészen a lebonyolításig a DDC segítségére volt.




Kapcsolodó hírek