Immár hagyományosnak mondható ügyfelünk, az AKCENTA CZ részvétele a Budapesti Cseh Sörfesztiválon, ahol a cég idén ismét megrendezte partnertalálkozóját.

Kötetlen hangulatban telt a június 15-i találkozó, ahol a cseh sörök és ételkülönlegességek mellett nyereményjáték is várta a partnereket. A partnertalálkozón főként a hazai  kis- és középvállalkozások képviselői vettek részt, hiszen ők meghatározó szereplői az AKCENTA CZ ügyfélkörének, a cég szolgáltatásaival kifejezetten rájuk összpontosít.

Az AKCENTA CZ nem titkolt célja az volt a rendezvénnyel, hogy köszönetét fejezze ki ügyfeleinek az egész éves sikeres együttműködésért, és szorosabbra fűzze kapcsolatait, valamint betekintést engedjen a cseh kultúrába egy emlékezetes gasztronómiai élmény által.

Az idei rendezvény különlegessége volt, hogy az AKCENTA CZ egyben fennállásának 20. évfordulóját is ünnepelte. A hazai piacon a cég szerepe évről évre nő, ügyfeleinek száma dinamikusan bővül.

Az AKCENTA CZ hazai kommunikációját ügynökségünk évek óta támogatja, a most lezajlott partnertalálkozó sikeres lebonyolításában mi is részt vettünk.




Kapcsolodó hírek