A magyarországi távfűtő cégek minden évben megrendezik a Távhőszolgáltatás Napját, amikor elsősorban a fiatalokat várják a technológiai előnyöket kidomborító programokra.

PR-ügynökségünk partnere, a PÉTÁV Kft. idén kreatív vetélkedőre hívta a pécsi középiskolásokat. Egy vetélkedő, amelyhez nem kellett könyvtárban kutakodni, feladatlapokat kitölteni vagy számításokat végezni, mégis komoly kihívás elé állította a nevezőket. Ez volt a távhőnapi döntővel lezárult PÉTÁV50 kreatív középiskolai verseny. Két – elsőre egyszerűnek tűnő – feladat volt csupán: egy óriásplakáton és a saját korosztályuknak szóló prezentációban bemutatni a távfűtés legfontosabb előnyeit.

A PR-ügynökségünk csapata által koordinált vetélkedőben egy hónapon keresztül dolgozhattak a csapatok, ezalatt instrukciókat és segédanyagokat kaptak egy Facebook-csoporton keresztül, sőt, még segítő mentorok is rendelkezésükre álltak. Végül a legjobb nyolc trió bizonyíthatott a döntőben, ahol az elkészített prezentációt kellett előadniuk a zsűri előtt. A kimondottan ügyes és színvonalas produkciókat felvonultató finálét végül a Janus Pannonius Gimnázium csapata nyerte meg.

A vetélkedő az alapításának 50. évfordulóját ünneplő PÉTÁV jubileumi rendezvénysorozatának részét képezi. PR-ügynökségünk részt vett a koncepció kialakításában, a szabályok kidolgozásában, valamint a mi feladatunk volt a teljes lebonyolítás. Emellett elkészítettük a kapcsolódó grafikai és sajtókommunikációs anyagokat is.




Kapcsolodó hírek