2013 óta rendszeresen felhívja a figyelmet a közösségi célok szolgálatára ügyfelünk, a Tigáz Csoport.

Az „Összefogás” elnevezésű kezdeményezés elsősorban oktatási, szociális és kulturális intézmények felújítására fókuszál, de ezen felül például a Nagyhódoson történt, rendkívüli természeti csapások okozta károkat is Tigáz-dolgozók próbálták enyhíteni.

Négy év alatt közel 500 önkéntes segítségével öt közintézmény kapott új külsőt ügyfelünk, a Tigáz Csoport jóvoltából. A vállalat és dolgozói oktatási, szociális és kulturális intézmények megújítását tűzték ki célul a 2013-ban elindult „Összefogás” kezdeményezés keretében, és ennek során látogattak el az idei évben csaknem 80-an a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolába. A program története során most először nemcsak a Tigáz munkatársai álltak neki a közösségi felújításnak, hanem csatlakozott az iskola tanárokból és szülőkből álló csoportja is. Az önkéntesek kifestették a suli folyosóit és beltéri szekrényeit, renoválták, illetve kicserélték a folyosók lambériáit, lecsiszolták és újramázolták a kerítést, továbbá befüvesítették az iskola udvarát.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagyhódost az elmúlt hetekben súlyos természeti csapások sújtották, melyek sok idős és szegénységben élő ember biztosítás nélküli otthonában okoztak jelentős károkat. 23 Tigáz-dolgozó ajánlotta fel önkéntes segítségét a település lakóinak, így július 1-jén egy egész napos akció keretében több épületnél helyrehozták a jégverés által szétlyuggatott tetőket.

Természetesen pr-ügynökségünk is részt vesz az „Összefogásban”. Sajtónyilvánosság biztosításával igyekszünk hozzájárulni e nemes célhoz és üzenethez – amelynek (jó)hírét ennek köszönhetően idén Északkelet-Magyarország vezető megyei és helyi médiumai viszik az érdeklődőknek.




Kapcsolodó hírek