Egy európai uniós finanszírozású projekt keretében több Pécs környéki kisebb településen szervez PR-ügynökségünk közösségi rendezvényeket a következő hónapokban.

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) támogatásával szervezhetnek az idei évben közösségépítő programokat az Orfű koordinálásával konzorciumba tömörült Pécs környéki önkormányzatok. A rendezvények központi témája a sportolás és az egészségmegőrzés, méghozzá több generáció bekapcsolódásával és együttműködésével.

PR-ügynökségünk egy sikeres közbeszerzésnek köszönhetően ezeknek az eseményeknek a szervezésében, lebonyolításában és a hozzájuk kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátásában működik együtt az érintett önkormányzatokkal. Három településen: Kozármislenyben, Orfűn és Pellérden több mint féltucat különféle programot rendezünk az év végéig, köztük gyereknapot, sportnapot és egészségnapot is. Feladatunk a helyi szervezőkkel együttműködve a fellépők, sztárvendégek meghívása, a szükséges technikai eszközök biztosítása, plakátok, szórólapok grafika tervezése és adott esetben a helyszíni közreműködés a sikeres lebonyolításban.




Kapcsolodó hírek