Régi-új ügyfelet üdvözölhetünk újra PR-ügynökségünk partnereinek sorában. Egy sikeres pályázat eredményeképpen 16 hónapos együttműködést írtunk alá a SEFAG Zrt.-vel.

A SEFAG Zrt. az ország egyik erdőkben leggazdagabb megyéjében, Somogyban felel az állami tulajdonú erdőterületek kezeléséért. Nyolc, területi alapon szerveződő erdészet, egy faipari termékeket előállító üzem, az országos hírű Zselici Csillagpark, háromcsillagos erdei szálloda, számos vadász- és turistaház, továbbá ismeretterjesztő, turisztikai és szabadidős célú létesítmények sora tartozik a vállalathoz.

PR-ügynökségünk kapcsolata jelentős múltra nyúlik vissza a SEFAG-gal. Az elmúlt két évben munkatársaink közreműködésével készült el többek között a társaság új, egységes arculata és megújultak a kiadványaik.

A kölcsönös elégedettség eredményeképpen meghívást kaptunk a vállalat legújabb kommunikációs célú pályázatára, amelyen sikerrel szerepeltünk. A vállalat feladataink jelentős átfedésben vannak a korábbi projektekkel. Elsődleges célunk a két kiemelt turisztikai egység, a Hotel Kardosfa és a Zselici Csillagpark jövedelmezőségének a növelése. Ennek érdekében többek között mi koordináljuk a SEFAG sajtókommunikációját és közösségi média felületeit, nemcsak tartalmak készítésével és közzétételével, hanem rendszeres elemzésekkel is. Emellett a feladatunk része a Facebook- és Google Ads hirdetések kezelése, a harmadik féltől érkező ajánlatok és médiamegkeresések véleményezése és alkalomadtán grafikai anyagok, videók készítése is. Az együttműködés 16 hónapig, 2020 közepéig szól.