Nagyszabású kampányt indít partnerünk, a Vannet internetszolgáltató, hogy elvigye a szupergyors internetet minden magyar háztartásba

2018 végétől minden magyar háztartásban elérhető a legalább 30 Mbps sebességű, szupergyors internet. Ahol nem lehet vagy nem gazdaságos optikai kábeles hálózatot építeni, esetleg mobilinternet átjátszótornyokat telepíteni, ott a 100%-os lefedettséggel rendelkező műholdas technológia kínál megoldást.

Partnerünk, a Vannet a lakossági műholdas internet magyarországi piacvezetője. PR-ügynökségünk segítségével nagyszabású kampányt indítanak azoknak a háztartásoknak a megszólítására, ahol a hagyományos internetszolgáltatók semmilyen vagy csak lassú internetet tudnak biztosítani. Ezekből pedig nincsen kevés: potenciálisan legalább kilencvenezer érintett végpont található az országban.

A PR-ügynökségünk által tervezett és koordinált kampányban online és offline eszközök kombinációját használjuk: PPC hirdetéseket, a fókuszterületek helyi újságjaiban nyomtatott megjelenéseket, szórólapozást és direkt telefonos megkereséseket is. A Vannet célja természetesen, hogy a kilencvenezer potenciális végpont tulajdonosai közül minél többet elérjenek a nyárig tartó, negyedéves kampány üzenetei és hatásukra természetesen minél több új előfizetőre tegyen szert.

 

 




Kapcsolodó hírek