Modern, fiatalos és lendületes – a Pedagógusok Szakszervezete a tanévkezdés előtt néhány nappal bemutatta vadonatúj imázsvideóját. A pr-ügynökségünk közreműködésével készített kisfilm egyéves arculati és koncepcionális megújulás záróakkordja.

Az ország legnagyobb oktatási érdekvédelmi szervezete a tagság csökkenésének és elöregedésének megfordítása érdekében úgy döntött, a korábbinál intenzívebb és egészen más stílusú kommunikációra vált. Ügynökségünk tanácsadóként és megvalósítóként folyamatosan együttműködött az érdekvédőkkel az egyes részfeladatok kivitelezésében. Elkészült többek között a szakszervezet tradicionális logója köré tervezve egy új arculat, aminek köszönhetően a központ és a megyei szervezetek egységesen tudnak megjelenni, továbbá sokoldalúan használható kiadványokat, dekorációs elemeket és ajándéktárgyakat gyártottunk.

A külső megújulás utolsó lépése a filmforgatás volt. A kész videó nagy sikert aratott és nem csak a szakszervezetben: országos elérésű médiumban is pozitív cikk született róla.